Lad os realisere jeres potentiale

Vi er nysgerrige og giver gerne en kop kaffe

Bliv medlem

Kontakt gerne os eller et af vores medlemmer, hvis du ønsker viden om vores særlige koncept.

Et medlemskab er typisk omkostningsneutralt eller direkte indtjening for jer. Vi samarbejder med SMV’er.

Det koster en halv promille af din omsætning at være medlem af DNA – dog minimum 2900 kr. plus moms om måneden. Prisen er alt inklusiv. Medlemskabet betales forud per kvartal, og adgang til hele DNA aktiveres efter opstartsmødet, men før det skal vi da drikke en kop helt uforpligtende kaffe.

Binding er kun løbende måned plus 3 måneder. Udmeldelse skal være skriftlig.

Tag det næste skridt

Kontakt os og lad os tage en helt uforpligtende samtale hvor vi finder ud af, om det giver mening for dig at være medlem af DNA. Send os en mail til fp@danishnetworkassociation.dk eller ring på +45 22 98 66 15

Godkendte medlemmer indmelder sig her

“Vi oplever et kæmpe nærvær og en god personlighed bag DNA, hvilket er utrolig afgørende for vores identitet og måden vi selv arbejder på.”

Barbara Hvidt – CEO hos Soft Gallery

Vermundsgade 40 B, st.