Læs hvordan vi skaber vækst

Vi har kompetence, indsigt og viden der flytter jer

Hvad vi tilbyder

 

Vi oplever, at de fleste virksomheder sidder på et voldsomt uudnyttet potentiale. De er ofte fantastisk funderet i det kreative eller innovative univers og stærkt ambitiøse – om det så er udtryk, produkter eller et passioneret koncept. Men de er ikke i kontakt med deres kunders behov og formår ikke at skabe synergi mellem den strategiske retning, de organisatoriske rammer og det engagement, der skal drive udviklingen. Særligt på den kommercielle bane som i dag er mindst 50% af virksomheders forudsætning for succes. Fx bør salget af jeres produkter konstant fylde 30-40% af tiden.

Her taler vi om økonomistyring, aftaler, agenter, ledelse, komplementære kompetencer, crm-systemer, strategi, forhandling, supply chain mv. Her arbejder vi med vores kunder, men som mange andre eksterne, kommer vi ikke bare med analysen – det er altid nemt – vi bliver og laver tingene sammen med dig eller jer. Alt sammen indenfor vores medlemspris!

Vi tilbyder derfor praksisorienteret og nærværende sparring til din virksomhed indenfor alle områder af værdikæden. Det handler om jer. Vi lytter derfor omhyggeligt til jeres udfordringer, som bliver omdrejningspunktet for det videre samarbejde. Da vi dagligt arbejder for mere end 100 kompetente virksomheder indenfor mode, smykker, hospitality, arkitektur, produktionsvirksomheder og design, har vi en i dag en meget solid viden om hvad der virker og bringer jer fremad.

Vi udfordrer jer, stiller de kritiske spørgsmål og foreslår konkrete løsninger, som vi udvikler sammen. Det betyder, at vi hjælper jer HELT i mål. Vi fokuserer på forretningsudvikling og er suverænt drevet af at hjælpe kreative mennesker til kommerciel succes. Vi kan dokumentere at modellen skaber vækst og I er velkommen til at udfordre os over en kop kaffe!

Vi er do’ers.

“Vi har fået nærværende hjælp, der har løftet vores virksomhed både ledelsesmæssigt, strukturmæssigt, økonomisk og juridisk. Derudover samarbejder DNA med mange kompetente folk vi har kunnet trække på.”

Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg – Indehavere af Stilleben

Sådan fungerer vi

Vores model er unik og den eneste af sin slags i Danmark – så vidt vi er bekendt i verden. DNAs platform er udviklet til at drifte og realisere de målsætninger, vi sammen med vores medlemmer bliver enige om. Vi hjælper med den overordnede strategi og efterfølgende med at føre den konkret ud i livet. En ’suveræn kommerciel lektiecafé’ er vi blevet kaldt mange gange, hvilket er en fin metafor for vores virke. Det er ikke så svært at inspirere mennesker – kunsten ligger i at realisere og eksekvere de mål, der er sat. Det er ikke svært at lave ‘analysen’ – det er sværere at realisere det i hverdagen!

Et udsnit af det vi hjælper med:

  • Ledelsesudvikling
  • Strategiudvikling
  • Salgsudvikling
  • Internationalisering
  • HR-udfordringer
  • Økonomistyring
  • Udvikling af identitet
  • Eksportstrategi
  • Udvikling af kundeservice
  • Distributørforhold

Et udsnit af det vi hjælper med

businessman277

 

Ledelsesudvikling

finance-and-business5

Økonomistyring

inspiration

Strategiudvikling

office

Udvikling af identitet

chart44

Salgsudvikling

global42

Eksportstrategi

marketing8

Internationalisering

prize4

Udvikling af kundeservice

businessman276

HR-udfordringer

plan2

Distributørforhold

ProcesVil du være en del af DNA? Klik på boksene herunder og læs mere om hvordan vi opererer

 


1. Kontakt os...
phone-icon

Ring eller send en mail i dag og lad os booke et møde.

2. Lad os tage en kop kaffe...

phone-iconVi mødes uforpligtende over en kop kaffe og ser, om der er grundlag for et samarbejde ud fra det menneskelige og professionelle plan. Her lytter vi til jeres udfordringer, og ikke mindst jeres drømme. Grundet vores erfaring fortæller vi, hvordan vi kan bidrage positivt til jeres udvikling. Efterfølgende beslutter vi, om der er grundlag for et meningsfuldt samarbejde.

3. Vi holder et opstartsmøde...

search-iconVi starter alle virksomheder op med en strategiworkshop, hvor fokus udelukkende er på jeres forretning og ønsker. Vi lytter til hvilke udfordringer I står overfor, og herefter skræddersy og strækker jer så samarbejdet med det samme bliver helt konkret. Det ender ud i en operationel handlingsplan, der passer præcis til jeres behov.

4. Samarbejdet begynder...

bulb-iconVi præsenterer en handlingsplan med konkrete fokusområder, som skal hjælpe jer fra A til B. Vi drøfter den i fællesskab, og sikrer os, at vi er enige. Vi går aktivt igang med at realisere handlingsplanen, og hjælper jer helt i mål – vi er med på hele rejsen.

5. Vi er i gang...

again-iconVi er altid til rådighed og tilbyder fri sparring og kvalitetsrådgivning under hele jeres medlemsskab. I har et sted, I altid kan komme med jeres spørgsmål, og vi kan hjælpe jer med alle slags udfordringer.

“DNA er enestående til aktivt og dynamisk at forstå vores behov og arrangere vellykkede ægteskaber på rekordtid. De har formået proaktivt at dykke ind til kernen af vores forretningsmodel, forstå alsidigheden og kompleksiteten i vores måde at arbejde på, været solide strategiske sparringspartnere og gribe de bolde vi kastede op i luften.”

Jonas Bjerre-Poulsen – Indehaver af Norm Architects

Rådgivning er inkluderet

 

For at kunne supportere effektivt og lavpraktisk har vi samlet Danmarks mest markante rådgivningsvirksomheder i DNA. Det betyder, at jeres virksomhed i medlemskabet får fri adgang til konktrakter, rådgivning og sparring indenfor forretningskritiske områder som jura, fragt, online medier, forsikring, pension mv. I kan til en hver tid få et gratis topprofessionelt beslutningsgrundlag i en given udfordring. Det giver en kvalitet og en sikkerhed i en intensiv og foranderlig dagligdag. Mange af vores medlemsvirksomheder arbejder globalt, og derfor har vores partnere naturligvis også global rækkevidde.

Alle personer i vores partnernetværk er håndplukket for at sikre en personlig, hurtig og kvalitativ support. DNA modtager hverken kick backs eller provision fra vores partnere. Vi søger alene kvalitet og service.

Bech-Bruun (Jura)

steenAlle DNA-medlemmer har adgang til Bech-Bruun, der står klar til at supportere udfordringer af enhver karakter. Partner Steen Rode er vores indgang til hele Bech-Bruun og hermed DNAs juridiske afdeling. Steen kender vores medlemmer, og kan i samarbejde med sine kompetente kollegaer rådgive jeres virksomhed i alle tænkelige juridiske forhold.

Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med flere end 500 specialiserede og erfarne medarbejdere.

Læs mere om Bech-Bruun

BDO (Revision og økonomi)

DNA hjælper mange medlemmer hver dag med ’excel-arket’, økonomistyring, salgsopstilling, udnyttelsesgrader mv. Herudover kan alle nye DNA-medlemmer få et gratis og uforpligtende opstartsmøde med BDO og partner Per Frost. Helt uden beregning kan I få sparring og hjælp til planlægning og prioritering af opgaverne i økonomiafdelingen.
Virksomhedens udfordringer og behov vil være afgørende for hvilken løsning, der passer bedst. I sikres gennem BDO adgang til seneste viden i alle økonomiske forhold, herunder skat, moms, told mv.

Læs mere om BDO

TimeRisk (Erhvervsforsikringer)

Morten JørgensenKenneth JørgensenVi har tilknyttet et udvalgt forsikringsteam, der arbejder under en særlig effektiv model. Morten og Kenneth har mange års erfaring og mange kunder i den kreative industri. Dem møder du hvis du tegner en forsikring, men også når du har udfordringer fx en skade. De er altid tilgængelige og holder aldrig ferie samtidigt. De har forbedret forholdene markant hos alle vores medlemmer. De er forsikringsmæglere og kan frit sammensætte de bedste produkter tilgængelige på markedet, hvilket er en stor fordel.

Læs mere om TimeGruppen

Nordea Liv- & Pension (Pensionsordninger)

Mads Vallentin

Nordea Liv & Pension er et af Danmarks største livs- og pensionsforsikringsselskaber. Vi tilbyder fleksible firmapensionsløsninger baseret på branchens bedste investeringsfonde målt på afkastet de seneste år.

 Læs fakta om Nordea Liv & Pension

 Vi er sundhedscertificeret

Vores vision

Vi er en del af Nordea – Nordens største finanskoncern. ”Gør det muligt” er kodeordet for al aktivitet i Nordea.

Det er vores vision at være Danmarks mest succesfulde pensionsselskab -anerkendt for vores medarbejdere, som skaber værdi for kunder og ejer.

Vores indgang til hele Nordea Liv & Pension’ univers er pensionskundechef Mads Vallentin, der servicerer vores medlemmer i dagligdagen. Vi har ikke søgt en ’brancheaftale’, da vi oplever betydelig bedre resultater gennem den individuelle rådgivning. Nordea Liv & Pension har endvidere en fuld åbenhed om deres virke, omkostninger og afkast, hvilke er i tråd med DNAs værdier.

Læs mere om Nordea Liv & Pension

GTX (Fragt)

Mikkel LaursenFragt – ikke mindst sikker og pålidelig fragt – bliver en vigtig faktor i en effektiv og kvalitativ forretning. I DNA anser vi fragt og logistik som et konkurrenceparameter. Der ligger mange muligheder, men også mange omkostninger.

Foruden attraktive priser og serviceaftaler, der ikke kan forhandles individuelt, tilbyder vores transport- og logistikpartnere at gennemgå din fragt og dine nuværende vilkår med henblik på en forbedret og mere optimal løsning – ikke kun på prisen, men også på service, administration og pålidelighed.

Læs mere om GTX

MediaGroup Worldwide (Online)

Anders BigandtDNA har etableret et unikt samarbejde med ’Media Group Worldwide’, der er et uafhængigt mediebureau med speciale i globale onlinemedier. Med kunder der tæller fra SAXO BANK, Goldman Sachs til mindre kunder som STILLEBEN og Henny & My, får I mulighed for at samarbejde med en aktør, der agerer globalt, har kontorer ude i verden og er en af de absolut mest kompetente rådgivere indenfor online.

Helt særligt kan medlemmer gratis få analyseret deres onlineaktiviteter og få lagt en fremadrettet onlinestrategi. Analysen, der er værdifuld og indeholder blandt andet analyse af nuværende website, unikke selling points, medievalg, anbefalinger og meget mere.
Læs mere om Media Group

Kontakt os

Vermundsgade 40 B, st.

DK - 2100 Copenhagen Ø

Telefon: +45 2298 6615

Cvr. 35140824

fp@danishnetworkassociation.dkHer bor vi

Kontoret

Nyhedsbrev

Copyright © DanishNetworkAssociation.dk